Hoe kom je bij het festivalterrein?

We bouwen een mooi festivalterrein op bij het Nationaal Gevangenismuseum, Oude Gracht 1 9341 AA Veenhuizen. Je kan op allerlei manieren bij het festival terrein komen.

  • Met de fiets

    Natuurlijk heel leuk en gezond als je met de fiets vanuit station Assen komt. Dan kan je met het peloton meerijden. Wij zorgen voor begeleiding (een bakfiets) en een lekker drankje onderweg. Je moet zelf wel even voor een eigen fiets zorgen (via OV fiets of door een eigen fiets mee te nemen). Geef je hier even op via onderstaande formulier zodat we weten hoeveel mensen meefietsen (vertrek rond 9.15/9.30 uur).

  • De (boeven)bus

    Daarnaast verzorgen we ook vervoer met de boevenbus en een gewone bus vanaf station Assen. Laat hier even weten als je van de bus gebruik wilt maken via onderstaande formulier (vertrek 10 uur en terugreis rond 17.15 uur).

  • Eigen auto

    En je kan ook met eigen auto komen of met de streekbus vanaf station Assen. Alle info over parkeerplekken en openbaar vervoer vind je hier. Dan hoef je ons niet te informeren en dus het onderstaande formulier NIET in te vullen.

Hoe kom jij naar het gezondheidsfestival?

Meld je aan als deelnemer

Meld je idee aan