Over het Gezondheidsfestival

Het Gezondheidsfestival is een initiatief van het programma Hi!Noord. Op de website van Hi!Noord kan je veel informatie vinden over dit programma. 

Het programma van het festival zelf is samengesteld rondom de volgende subthema’s:

  • Meer zorg met minder mensen; hoe dan? (e-health, werkgeverschap, beroepsvitaliteit, arbeidsmarkt, integrale voorzieningen)
  • De toekomst van de informele zorg (leren van succesvolle coöperaties, sociale structuren, mantelzorg, voorwaarden verduurzaming en koppeling aan formele zorg)
  • Preventief sturen op gezondheid (leefstijl, leefomgeving, zingeving, voeding, gezonde zorggebouwen)
  • Kenmerken van ecosysteem Noord-Nederland (strategische discussie over samenwerken, datagedreven werken, Hi!noord projecten)

Het wordt een bruisend event vol kennis, inspiratie en praktijkvoorbeelden over hoe het ook kan. Met de inhoud van een conferentie en de sfeer van een festival. Dus ook met volop lekker en gezond eten en drinken, muziek en theater. Samen vieren we de toekomst van gezondheid in Noord-Nederland!

Wie je in Leeuwarden tegenkomt? Iedereen uit Noord-Nederland, werkzaam in of betrokken bij, het zorg- en het sociaal domein. Dus onder meer trekkers van burgerinitiatieven, bestuurders, beleidsmakers, (mantel)zorgers en leden van gemeenteraden en provinciale staten.

Geweldig als je er ook bij bent! Meld je wel even op tijd aan via deze site want het aantal plekken is beperkt. 

Hopelijk tot in Leeuwarden.

Meld je aan als deelnemer

Naam
we gebruiken deze gegevens alleen voor organisatiedoeleinden van de hackathon, alle gegevens behalve je mailadres en naam worden na afloop van de hackathon weer verwijderd door de organisatie

Meld je idee aan