Locatie 2023

Gevangenismuseum
Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen

Met de fiets

Natuurlijk heel leuk en gezond als je met de fiets vanaf station Assen komt. Dan kan je met het peloton meerijden. Wij zorgen voor begeleiding (een bakfiets) en een lekker drankje onderweg. Je moet zelf wel even voor een eigen fiets zorgen (via OV fiets of door een eigen fiets mee te nemen). Geef je hier even op zodat we weten hoeveel mensen meefietsen (vertrek rond 9.15/9.30 uur).

De (boeven)bus

Daarnaast verzorgen we ook vervoer met de boevenbus en een gewone bus vanaf station Assen. Laat hier even weten als je van de bus gebruik wilt maken (vertrek 10 uur en terugreis rond 17.15 uur).

Per auto:

Vanuit de richting Assen
Op de A28 neem je de afslag 33 (Assen West). Aan het eind van de afslag houd je Norg aan. Volg de borden richting Norg. Neem vervolgens de afslag Veenhuizen. Je volgt de weg langs het kanaal. In Veenhuizen neem je aan het einde van de bebouwde kom de vijfde afslag rechts naar het Gevangenismuseum. De route naar het museum is bewegwijzerd.

Vanuit de richting Groningen
Op de A28 neem je afslag 33 (Assen/Smilde). Aan het eind van de afslag houd je Norg aan. Volg de borden richting Norg. Neem vervolgens de afslag Veenhuizen. Je volgt de weg langs het kanaal. In Veenhuizen neem je aan het einde van de bebouwde kom de vijfde afslag rechts naar het Gevangenismuseum. De route naar het museum is bewegwijzerd.

Vanuit de richting Hoogeveen
Op de A28 neem je afslag 33 (Assen/Smilde/Norg). Aan het eind van de afslag houd je Norg aan. Volg de borden richting Norg. Neem vervolgens de afslag Veenhuizen. Je volgt de weg langs het kanaal. In Veenhuizen neem je aan het einde van de bebouwde kom de vijfde afslag rechts naar het Gevangenismuseum. De route naar het museum is bewegwijzerd.

Vanuit de richting Drachten
Neem de N381 naar Oosterwolde. Ter hoogte van Oosterwolde neem je de N919 naar Oosterwolde centrum en volg je de borden richting Veenhuizen. Daarna volg je de bewegwijzering naar het Gevangenismuseum.

Bij het museum kun je gratis parkeren.

Per openbaar vervoer:

Plan je route op www.9292.nl. Vanaf halte Generaal van de Boschweg in Veenhuizen is het ongeveer 10 minuten lopen naar het museum.

Toegankelijkheid van het festival voor iedereen.

We willen graag dat het Festival ook toegankelijk is voor mensen met een fysieke -, visuele -, auditieve of lichtverstandelijke beperking. Neem waar nodig even contact met ons op zodat we kunnen overleggen wat nodig is. mailadres festival@hinoord.nl

Meld je aan als deelnemer

Meld je idee aan