Locatie 2023

Gevangenismuseum
Oude Gracht 1, 9341 AA Veenhuizen

Per auto:

Vanuit de richting Assen
Op de A28 neem je de afslag 33 (Assen West). Aan het eind van de afslag houd je Norg aan. Volg de borden richting Norg. Neem vervolgens de afslag Veenhuizen. Je volgt de weg langs het kanaal. In Veenhuizen neem je aan het einde van de bebouwde kom de vijfde afslag rechts naar het Gevangenismuseum. De route naar het museum is bewegwijzerd.

Vanuit de richting Groningen
Op de A28 neem je afslag 33  (Assen/Smilde). Aan het eind van de afslag houd je Norg aan. Volg de borden richting Norg. Neem vervolgens de afslag Veenhuizen. Je volgt de weg langs het kanaal. In Veenhuizen neem je aan het einde van de bebouwde kom de vijfde afslag rechts naar het Gevangenismuseum. De route naar het museum is bewegwijzerd.

Vanuit de richting Hoogeveen
Op de A28 neem je afslag 33  (Assen/Smilde/Norg). Aan het eind van de afslag houd je Norg aan. Volg de borden richting Norg. Neem vervolgens de afslag Veenhuizen. Je volgt de weg langs het kanaal. In Veenhuizen neem je aan het einde van de bebouwde kom de vijfde afslag rechts naar het Gevangenismuseum. De route naar het museum is bewegwijzerd.

Vanuit de richting Drachten
Neem de N381 naar Oosterwolde. Ter hoogte van Oosterwolde neem je de N919 naar Oosterwolde centrum en volg je de borden richting Veenhuizen. Daarna volg je de bewegwijzering naar het Gevangenismuseum.

Bij het museum kun je gratis parkeren.

Per openbaar vervoer:

Plan je route op www.9292.nl. Vanaf halte Generaal van de Boschweg in Veenhuizen is het ongeveer 10 minuten lopen naar het museum.

Per fiets:

Tegenover de hoofdingang en bij de achteringang van het museum zijn fietsenstallingen om je fiets te parkeren. Kom je met de e-bike? Bij het Gevangenismuseum kun je gratis de accu van je e-bike opladen. Het museum beschikt over vier oplaadpunten. Deze vind je bij de achteringang van het museum.

Toegankelijkheid van het festival voor iedereen.

We willen graag dat het Festival ook toegankelijk is voor mensen met een fysieke -, visuele -, auditieve of lichtverstandelijke beperking. Neem waar nodig even contact met ons op zodat we kunnen overleggen wat nodig is. mailadres festival@hinoord.nl

Meld je aan als deelnemer

Naam
we gebruiken deze gegevens alleen voor organisatiedoeleinden van de hackathon, alle gegevens behalve je mailadres en naam worden na afloop van de hackathon weer verwijderd door de organisatie

Meld je idee aan