Vier de toekomst van gezondheid

Op 18 september 2023 organiseren we in Veenhuizen het Tweede Gezondheidsfestival met als thema Rebelleren kun je leren. Na een prachtig eerste festival (kijk hier terug) bieden we dit keer het Podium aan koplopers die met hun rebelse manieren van gezondheidsdenken en -doen voorop lopen én anderen meekrijgen.

Want rebelleren kun je volgens ons het beste leren van inspirerende voorbeelden die in hun denken, doen en communicatie laten zien en horen hoe je uit de bestaande kaders kunt breken. Zodat we uiteindelijk met steeds meer gezondheidsrebellen in staat zijn om de transitie van zorg naar gezondheid vorm te geven en zelfs te versnellen.

Voor iedereen uit Noord-Nederland, werkzaam in of betrokken bij, de beweging van zorg naar gezondheid.

Meld je snel aan want de vorige keer was het bomvol!

tot het gezondheidsfestival

Programma

Bekijk alle sprekers

Leren en inspireren gaat veel beter als het leuk is

Een kennisfestival is een evenement met de inhoud van een groot congres, maar de sfeer van een muziekfestival. Want leren en inspireren gaat nu eenmaal veel beter als het leuk is. Betekent dat we een heel vol programma hebben met allerlei sessies, lezingen en workshops op meerdere podia, die steeds tegelijk van start gaan. Met een blokkenschema in de hand stel je lekker je eigen programma samen. Als je perse iets wil zien, zorg er dan voor dat je op tijd bent. Want we hebben geen podia waar iedereen tegelijkertijd terecht kan. En dan geldt natuurlijk vol is vol. Veel plezier! Ook met de muziek, het theater en het eten en drinken. Geniet van de sfeer en doe lekker veel inspiratie op.

Meld je aan als deelnemer

Meld je idee aan