Het Innovatie Café

11:00 - 17:30

Ga in gesprek met noordelijke én nationale partijen die helpen (jouw) innovatie te versnellen.

Doorlopend programma met verschillende workshops, meet-and-greets en versnellingsverhalen.


Je staat aan het begin van iets groots, want jouw innovatie is urgent. Jij bent toe aan implementatie, of juist klaar voor opschaling. Een wereld van kansen ligt aan je voeten, maar je hebt vragen. Hoe krijg je innovatie onder de aandacht, of op de agenda van zorgverzekeraars, en hoe voldoe je aan hun criteria? Hoe bemachtig je een sterke marktpositie en financiering? Om verder te kunnen heb jij een loket nodig die je adviseert en verbindt met de juiste mensen. Je wilt onderdeel van een netwerk zijn, waarmee je ervaringen kunt delen. Jij wilt gelijkgestemden die, net als jij, de uitdagingen van zorginnovatie kennen en begrijpen. Je wilt op de hoogte zijn van de laatste trends en ontwikkelingen. Zorg voor innoveren helpt je verder.

Tijdens het Gezondheidsfestival heb je de mogelijkheid om in gesprek te gaan met de experts van Zorg voor innoveren die alles weten over slimme routes, hulpbronnen en domeinoverstijgende samenwerking. Kom je dorst naar kennis, ervaring en wijsheid op innovatiegebied lessen! Wij staan de hele dag bij ons innovatiecafé om jouw pragende vragen te beantwoorden.

Biografie

Bob Tieke is beleidsmedewerker Regulering bij de Nederlandse Zorgautoriteit (NZa). Je kunt bij hem terecht voor vragen rondom bekostiging van innovatieve zorg. Denk bijvoorbeeld aan de ‘Beleidsregel Innovatie voor kleinschalige experimenten’ en facultatieve prestaties, maar ook ‘impactvolle transformaties’.

Hans Ossebaard is adviseur Sustainable Healthcare Innovation bij Zorginstituut Nederland (Zin). Heb je vragen over verzekerde zorg? Duurzame zorginnovaties of passende zorg? Hans helpt je verder.

Leo Jetten is programmamanager bij ZonMw en coördinator van het Nederlands Implemenatie Collectief (NIC). Hij beschikt over uitgebreide management- en advieservaring op het gebied van ICT, visuele technologie en proces- en cultuurveranderingen in relatie tot nieuwe diensten in de gezondheidszorg.

Tonnie Rijkers werkt als adviseur bij Rijksdienst voor Ondernemend Nederland (RVO) en heeft veel kennis van EU-aanvragen. Naast internationaal innoveren heeft Tonnie veel kennis van publiek-private samenwerking.

Vincent Theunissen is programmamanager bij ministerie van VWS en bij hem kun je terecht voor vragen over financieel beleid, duurzame zorg, de juiste zorg op de juiste plek en netwerkzorg.

Meld je aan als deelnemer

Meld je idee aan