'Mantelzorg' en digitale innovatie

Erjen Derks

Valtes was winnaar van de allereerste Hackathon van Hi!Noord en werd hiermee uit 50 ingediende projecten verkozen tot meest kansrijke en innovatieve concept van Noord-Nederland waar het gaat om de transitie van zorg naar gezondheid. Een hele mond vol. Maar wat doen ze nu eigenlijk?

Valtes bouwt aan een platform voor mensen die gewoon zorgen voor een ander. Want dat vinden wij heel speciaal. In deze sessie gaan we in op de problemen die we zien bij ‘mantelzorgers’ en hoe wij, geïnspireerd door gesprekken met meer dan 100 mantelzorgers’, een bijdrage aan de oplossing leveren voor gemeenten, zorgorganisaties en mantelzorgers zelf.

Biografie

Erjen Derks is co-founder van Valtes, een startup die zich richt op ondersteuning van ‘mantelzorgers’ door middel van de nieuwste technologie.

In het verleden was Erjen wethouder met in portefeuille o.a. (preventieve) gezondheid, (jeugd)zorg en inwonersparticipatie, en was vanuit die hoedanigheid ook bestuurder van de GGD Drenthe. Ook was hij in het verleden actief als communicatieadviseur bij IFHHRO, een ‘Medical Human Rights Network’ gericht op het verder brengen van gezondheid gerelateerde mensenrechten, zoals ‘the right to health’.

Meld je aan als deelnemer

Meld je idee aan