Eerste Hulp bij het maken van Impact

Kees Klomp


En nu actie! wat gaan wij voor rebelse daad bedenken om de transitie echt te versnellen? Kees Klomp gaat ons daarbij helpen. Hij is er de hele dag om te sparren, brainstormen, bij te schaven, en mee te denken

In deze kick off gaat Kees, aan het begin van het festival, zijn kinderboekje De Regenmaker voorlezen. Dat gaat over het hoe en wat van het maken van impact als individu. Daarna geeft hij iedereen  een impact-opdracht. Met terugkom-momenten in de pauze van het festival en achteraf.

Biografie

Kees Klomp (1968) studeerde Politicologie en Communicatiewetenschappen aan de UvA. Na vele jaren werkzaam te zijn geweest als businessconsultant, stapt Klomp in 2016 over naar het wetenschappelijke onderwijs en onderzoek. Klomp werkt momenteel als Lector Betekeniseconomie bij Hogeschool Rotterdam alwaar hij onderzoek doet naar economische systeemverandering en de doorvertaling hiervan in nieuw businessonderwijs. Klomp is daarnaast medeoprichter van THRIVE Institute; aanjager van Betekeniseconomie middels verschillende projecten. Klomp schreef verschillende boeken waaronder het studieboek Betekeniseconomie (Noordhoff), het Engelstalige THRIVE (Business Contact) en de managementboekbestsellers Handboek Betekenisvol Ondernemen en Pioniers van de Nieuwe Welvaart.

Meld je aan als deelnemer

Meld je idee aan