Dans op Recept

Trudi Nolte

Trudi Nolte, dansdocent bij Dans op Recept, wil jullie als publiek graag laten ervaren wat dans met je doet. Samen dansen ontspant, verbindt en laat zien wat je lichaam allemaal kan. Wekelijks geven onze dansdocenten danslessen aan mensen met Parkinson, NAH en chronische pijn op verschillende locaties in Friesland, Groningen en Drenthe. Eerste belangrijke doel van Dans op Recept is het verbeteren en versterken van de fysieke, mentale en sociale gezondheid, het welzijn en het welbevinden van mensen. Uit onderzoek van de Health Evidence Network (HEN) blijkt dat dansen een positief effect heeft op mensen met bijvoorbeeld Parkinson, maar ook andere doelgroepen.
We laten het u als publiek graag ervaren!

Biografie

Trudi Nolte komt uit Gorinchem en woont nu in Wolvega. Vijftien jaar geleden kwam ze terecht bij de Jeugd Dans Opleiding Friesland, waar ze met veel liefde les gaf in Klassiek Ballet. Ze studeerde af aan de Rotterdamse Dansacademie met hoofdvakken Klassiek en Jazz. Sinds 2018 werkt ze voor Dans op Recept.

Trudi: “Het plezier dat ik mensen zie beleven in mijn lessen is voor mij van het grootste belang en geeft me motivatie en voldoening.”

Meld je aan als deelnemer

Meld je idee aan