Harttheater

12:50 - 13:50

Een Olifantastisch Geheugen

Dr. Boris Nikolai Konrad

Tijdens deze 45-minuten durende Interactieve Keynote Speech nemen Anton Knipper en Neurowetenschapper, Geheugentrainer en Meervoudig Wereldkampioen Geheugensport dr. Boris Nikolai Konrad je mee in in de wondere wereld van de geheugentechnieken.

We gaan in op de vraag hoe je door het aanleren en toepassen van geheugentechnieken burn-out klachten en stress kunt voorkomen en we demonstreren hoe deze Future Proof Powerskill voor jou kan bijdragen aan verbeterde focus, aandacht, rust en ruimte in je hoofd.

De voordelen van het aanleren en toepassen van geheugentechnieken in het dagelijks leven en werk zijn enorm. Vooral in tijden van toenemende digitalisering, informatie overconsumptie en de komst van kunstmatige intelligentie.

Biografie

Dr. Boris Nikolai Konrad is al vele jaren een van de meest gevraagde sprekers internationaal.

Het onthouden van 201 namen in 15 minuten of 280 woorden in dezelfde tijd. Boris heeft talrijke wereldrecords op het gebied van geheugensport gevestigd en heeft miljoenen mensen verbaasd in shows zoals “The Brain” en “Got Talent” in vele landen. Hij heeft twee masteropleidingen tegelijk gestudeerd, met topcijfers, en spreekt vijf talen. Een uniek talent? Helemaal niet! Integendeel, dit is het resultaat van de geheugentraining en dus bereikbaar voor iedereen!

Anton Knipper (Co Founder Tolooba)

Tolooba werkt in samenwerking met Boris aan digitale trainingen voor het aanleren, trainen en toepassen van geheugentechnieken. Tijdens de trainingssessies en in het gebruik de modules wordt gebruik gemaakt van wetenschappelijk gevalideerde trainingsmethoden en geavanceerde algoritmes om geheugentechnieken individueel effectief aan te kunnen leren.

Meld je aan als deelnemer

Meld je idee aan