14:20 - 14:55

Wen d'r maar aan! Anders organiseren in de zorg

Michiel Kahmann

Login om deze content te bekijken

Helaas, je moet eerst ingelogd zijn om deze content te kunnen bekijken.
Klik op de knop inloggen hieronder om toegang te krijgen of meld je aan als je nog geen account hebt.

De personele uitdagingen waar we al middenin zitten, vragen veel van collega’s, teams, leidinggevenden, organisaties én regio’s. Het vraagt parallele inzet op 6 terreinen. De snelheid waarin de verandering nodig is, kunnen we echter vaak niet bijbenen. Vaste patronen, losse eilanden, eigen belangen…  Hoe proberen we in het UMCG dit tóch voor elkaar te krijgen, en hoe werken we als noordelijke regio hierop samen?

In deze presentatie loopt Michiel Kahmann, directeur P&O van het UMCG en voorzitter van ZorgvoorhetNoorden de 6 lijnen van het ‘deltaplan inspirerend en duurzaam UMCG’ bij langs en vertelt hij over de werkzame principes van regionaal netwerken.

Biografie

Gedoereductie en Inspiratie, dat zijn de motto’s van Michiel. De laatste vijf jaar is hij directeur P&O van het Universitair Medisch Centrum Groningen, één van de grootste UMC’s van Nederland met 13000 medewerkers.

In de eigen organisatie, maar ook regionaal en landelijk maakt hij zich dagelijks hard voor het vergroten van de ontwikkelkansen van de kansen voor alle zorgprofessionals, maar ook het onderwijs en het onderzoek.

Meld je aan als deelnemer

Meld je idee aan